Sluiten
Type at least 1 character to search

Villa Pastorie

Tilburg

Villa Pastorie in Tilburg is een uniek plekje aan het water, dat zich niet eenvoudig in één woord laat vangen. Bed & breakfast, restaurant, vrolijk tuinterras… Wat sowieso centraal staat is een echt vakantiegevoel samengevat in herinneringen maken, genieten van toen en vooral genieten van nu.

Met deze uitgangspunten werden de ruimtes opgedeeld in verleden, heden en toekomst. Drie rode draden die uitnodigen om te spelen met het historische pand, eigentijds materiaalgebruik en details die lekker schuren. Een voorbeeld daarvan? De frivole bloemenlamp en de afzichtelijke blauwe eenden! Mooie vondsten afkomstig uit de Brusselse wijk de Marollen, waar samen met eigenaren Hanneke en Michel geshopt werd om spullen te vinden die het grote verhaal versterken. Alles laten kloppen, van de grote lijnen tot de kleinste details. Dát is Villa Pastorie.


Dit project is uitgevoerd onder de vlag van Beers|Brickworks.

Het unieke karakter van Villa Pastorie is beloond met een award voor best hospitality concept 2014, van Entree Magazine en een nominatie in de categorie Best Bar Europe, Bar&Restaurant Design awards London.
Ook is Villa Pastorie gepubliceerd in het inspirerende horecaboek NightFever 4.