Sluiten
Type at least 1 character to search

Parkcafé

Arendonk

Het Parkcafé in Arendonk ligt midden in een park in het hart van het dorp, met een grote speeltuin voor de deur. Het is een plek om direct verliefd op te worden. Die mooie grote bomen en al dat groen zijn direct een geweldige inspiratie.

Met zo’n locatie krijg je veel cadeau. De plek voelt letterlijk ‘van nature’ goed. Het voelde voor ons dan ook logisch om het groen naar binnen door te laten lopen en ‘Park Life’ te vieren.

Wat is dat dan, park life? Dat is een potje voetballen met je kind of rondwandelen en genieten van het fluiten van de vogels. Hand in hand lopen met je lief in een late avondzon… of neerstrijken op een kleedje met een mooi boek. En nog zoveel meer. Illustraties hiervan hebben een hoofdrol gekregen in het interieur en vind je terug op het plafond. Links naast de centrale bar zwart op wit, rechts wit op zwart, met een rood hartje als kleuraccent. Lekker stoer, wat ons betreft: “Life is better at the park.”

Bij dit project is samengewerkt met Studiostruis voor het grafisch werk. Dankzij een leuke samenwerking is het grafisch ontwerp niet alleen beperkt gebleven tot een menukaart, maar zijn er ook grafische items verweven in het interieurontwerp.