Sluiten
Type at least 1 character to search

FLOR FINA

Arnhem

Flor Fina is een grote restrobar met twee verdiepingen, drie keukens en een winkel waar je kleurrijke beeldjes, Illy koffie en heerlijke eigen Flor Fina producten kunt kopen. Het is gevestigd in een monumentaal pand, prachtig gelegen op de Korenmarkt, midden in het bruisende uitgaansgebied. Deze plek is de nieuwste creatie van Armand Luneman en Jeroen Steenbergen.

Armand Luneman, een horecaondernemer met dertig jaar ervaring, is een creatief persoon met een talent voor het vinden van unieke oude voorwerpen. Jeroen Steenbergen is niet alleen horecaondernemer, maar ook een architect van beroep. Dankzij de vaardigheden van beide ondernemers ontstond er een unieke samenwerking met Nicole van Beers.

Het samenspel tussen hen en het inspirerend overleg, waarbij ze elkaars expertise de ruimte gaven om buiten de gebaande paden te denken, heeft ervoor gezorgd dat Flor Fina is geworden zoals het nu is.

Bouwkundig zijn er ingrijpende veranderingen doorgevoerd. In de gevel zijn grote uitsparingen gemaakt met slimme schuiframen. Het hele pand is onderkelderd en de vloeren zijn opnieuw ontworpen. De vide biedt verrassende doorkijkjes en een prachtige beleving van dit monumentale gebouw. Dankzij de slimme indeling voel je je overal intiem en gezellig.

Door de combinatie van oude bouwmaterialen, een mix van oud en nieuw meubilair en sfeervolle verlichting, geeft Flor Fina je het gevoel alsof je een oude vriend bezoekt die je steeds weer weet te verrassen. Het is avontuurlijk, vernieuwend en vertrouwd; het voelt als thuiskomen.